Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

All-in raise για ποσό μικρότερο από το προηγούμενο ποντάρισμα σε No-Limit Hold'em

Σε ένα παιχνίδι No Limit Hold'em, ένα raise all-in για μικρότερο ποσό από το τελευταίο ποντάρισμα (ή raise), δεν υπολογίζεται σαν raise (ή re-raise) και θεωρείται "action only" (απλή δράση). Μπορεί να γίνει call αλλά δεν ανοίγει νέο γύρο πονταρίσματος. Λόγω του ότι το μικρό all-in δεν θεωρείται επίσημα ως raise, οποιαδήποτε επιπλέον δράση στο τραπέζι θα ήταν σαν να έκανες raise εναντίον του εαυτού σου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το Bob Ciaffone's Robert's Rules of Poker, το οποίο κατά κοινή ομολογία θεωρείται ως το απόλυτο βιβλίο εξήγησης των κανονισμών του πόκερ:

Ο ακόλουθος κανονισμός αναγράφεται στο Τμήμα 14 - No Limit και Pot Limit, κανονισμός 3:

"Όλα τα raise θα πρέπει να είναι ισότιμα ή μεγαλύτερα του προηγούμενου πονταρίσματος ή raise στον συγκεκριμένο γύρο πονταρίσματος, εκτός από την περίπτωση ενός στοιχήματος all-in.

Παράδειγμα: Ο Παίκτης Α ποντάρει 100 και ο παίκτης B αυξάνει το ποντάρισμα στα 200. Αν ο Παίκτης Γ θέλει να αυξήσει το ποντάρισμα, πρέπει να το αυξήσει κατά τουλάχιστον επιπλέον 100 μάρκες έτσι ώστε το τελικό ποντάρισμα να είναι τουλάχιστον 300. Ένας παίκτης ο οποίος έχει ήδη κάνει ενέργεια και δεν αντιμετωπίζει ένα ολόκληρο στοίχημα δεν μπορεί στη συνέχεια να αυξήσει ένα ποντάρισμα all-in το οποίο είναι μικρότερο από το ελάχιστο ποντάρισμα ή μικρότερο από το πλήρες ποσό του τελευταίου πονταρίσματος ή raise. (Ο κανονισμός του half-the-size για την επανεκκίνηση του γύρου πονταρίσματος ισχύει μόνον στο limit poker)''.

Συνεπώς, το λογισμικό μας αρνήθηκε σωστά τη δυνατότητα να κάνετε raise σε εκείνο το σημείο, καθώς το ποσό της αύξησης all-in δεν ήταν τουλάχιστον το ίδιο μεγάλο όσο το προηγούμενο raise.

Σχόλια

Απάντησε στην ερώτησή σου το συγκεκριμένο άρθρο;

Σχετικά άρθρα βοήθειας

Κατηγορία