Οι σημειώσεις και οι ετικέτες των παικτών αποθηκεύονται τοπικά στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σου, όχι στους διακομιστές μας.
Όταν κλείνεις το λογισμικό χρησιμοποιώντας το ‘X’ στην επάνω δεξιά γωνία, οι σημειώσεις και οι ετικέτες σου αποθηκεύονται σε ένα τοπικό αρχείο.
Όχι, οι σημειώσεις και οι ετικέτες παραμένουν στον υπολογιστή όπου δημιουργήθηκαν και αποθηκεύτηκαν.
Αν συνδεθείς χρησιμοποιώντας διαφορετικό υπολογιστή, οι σημειώσεις και οι ετικέτες σου δεν θα είναι διαθέσιμες εκτός αν μεταφέρεις χειροκίνητα το αρχείο σημειώσεων.
Εάν οι σημειώσεις ή οι ετικέτες δεν αποθηκεύονται, ο επιλεγμένος φάκελος αποθήκευσης ενδέχεται να διαθέτει προστασία εγγραφής.
Ορισμένοι φάκελοι, όπως τα ‘Program Files’ και ‘AppData’, ενδέχεται να εμποδίζουν το λογισμικό να δημιουργήσει ή να ενημερώσει τα αρχεία σημειώσεων.
Για να αλλάξεις τη θέση αποθήκευσης:
Αφού αλλάξεις τον φάκελο, το λογισμικό δημιουργεί ένα νέο αρχείο σημειώσεων στην τοποθεσία της επιλογής σου.
Όλες οι μελλοντικές σημειώσεις και ετικέτες που προσθέτεις θα αποθηκεύονται εκεί.